Meest gestelde vragen

Bevat Madrassati voldoende leerstof en uitdaging?

Madrassati bevat op dit moment leerstof voor niveau ‘Start’. Deze is gericht op het leren van het Arabische alfabet en basiswoorden die je dagelijks kan gebruiken. De komende periode zullen we steeds meer leerstof toevoegen. Het tweede niveau wordt bijvoorbeeld eind februari toegevoegd en voor de rest van 2021 staan nog 2 nieuwe niveau’s op de planning.

Voor wie is Madrassati bedoeld?

Madrassati is voor kinderen, tieners en volwassenen. Wil je Madrassati liever een kinderlijke uiterlijk geven? of toch een neutralere uitstraling? In Madrassati kan je straks jouw profiel koppelen aan een thema dat het best bij jou past. De leerstof binnen Madrassati zijn op het niveau van de leerling. Hoe hoger het niveau hoe moeilijker de leerstof wordt. Zo blijft er voldoende uitdaging voor iedereen!

Wat kan ik doen met mijn verzamelde punten?

Voor elk goed beantwoorde vraag kan je een punt krijgen en als je de quiz ook helemaal afmaakt dan worden deze punten toegevoegd aan je puntentotaal. In de toekomst kan je deze punten in onze webshop inwisselen voor leuke kado’s.

Kan ik als ouder/docent de prestaties van het kind inzien?

In de beginfase zullen we periodiek enkele basis prestaties van de aangekoppelde kinderaccount per mail versturen. Deze berichtgeving kan je aan/uit zetten in de instellingen van het account. In een latere fase zullen we deze prestaties weergeven in de statistieken module van het ouderaccount.

Een individueel account koppelen aan een ouderaccount?

Normaliter doe je dit door bij het registreren te kiezen voor een ouder/kind account. Mocht je achteraf je account toch willen koppelen aan een ouderaccount, stuur ons dan een e-mail. 

Let op: de ouder moet de koppeling altijd bevestigen via het opgegeven e-mailadres.

Ik heb een fout gevonden, hoe kan ik deze melden?

Wij hebben ons best gedaan om jou een kwalitatief product aan te bieden. Desondanks kan je een fout tegenkomen. Wij stellen het op prijs als je jouw bevindingen en feedback aan ons doorgeeft via het feedbackformulier. Op deze manier help je ons om de kwaliteit van Madrassati hoog te houden.

Heb je een leuk idee voor Madrassati?

Mis je iets op Madrassati? heb je een goed onderwerp of leuke vraag die bij Madrassati past? Meld deze dan via het feedbackformulier. Wij stellen het erg op prijs en op deze manier help je ons Madrassati nog leuker te maken.

Zijn mijn gegevens veilig bij Madrassati?

Privacy vinden wij een belangrijk aspect en daarom bewaren wij een minimale set aan gegevens die je ten alle tijden kan beheren via je eigen instellingen. Daarnaast hebben wij de benodigde technische maatregelen getroffen en worden onze systemen regelmatig gescand om o.a. ongeoorloofd toegang te voorkomen.