Meest gestelde vragen

Voor wie is Madrassati bedoeld?

Madrassati is bedoeld voor kinderen, jongeren beginners tot ongeveer 16 jaar.

Vind je de uitstraling van Madrassati niet bij jou passen? Geen probleem, Kies zelf een andere uitstraling die beter bij jou past.

De leerstof binnen Madrassati zijn op het niveau van de leerling. Hoe hoger het niveau hoe moeilijker de leerstof wordt. Zo blijft er voldoende uitdaging voor iedereen!

Wat kan ik doen met mijn verzamelde punten?

Voor elk goed beantwoorde vraag kan je een punt krijgen en als je de quiz ook helemaal afmaakt dan worden deze punten toegevoegd aan je puntentotaal. In de toekomst kan je deze punten in onze webshop inwisselen voor leuke kado’s.

Kan ik als ouder/docent de prestaties van het kind inzien?

Via het ouderaccount kan je de prestaties van je kind(eren) volgen. Op deze manier weet je wanneer je een compliment aan je kind kan geven of wanneer je het kind juist kan aanmoedigen.

Een individueel account koppelen aan een ouderaccount?

Normaliter doe je dit door bij het registreren te kiezen voor een ouder/kind abonnement. Mocht je achteraf toch een (extra) kind willen koppelen aan een ouderaccount dan kan dit eenvoudig via het desbetreffende ouderaccount.

Let op: de eigenaar van het ouderaccount ontvangt een verificatiemail met daarin een bevestigingslink. Pas wanneer deze link is gebruikt komt de koppeling tot stand.

Ik heb een fout gevonden, hoe kan ik deze melden?

Wij hebben ons best gedaan om jou een kwalitatief product aan te bieden. Desondanks kan je een fout tegenkomen. Wij stellen het op prijs als je jouw bevindingen en feedback aan ons doorgeeft via het feedbackformulier. Op deze manier help je ons om de kwaliteit van Madrassati hoog te houden.

Heb je een leuk idee voor Madrassati?

Mis je iets op Madrassati? heb je een goed onderwerp of leuke vraag die bij Madrassati past? Meld deze dan via het feedbackformulier. Wij stellen het erg op prijs en op deze manier help je ons Madrassati nog leuker te maken.

Zijn mijn gegevens veilig bij Madrassati?

Privacy vinden wij een belangrijk aspect en daarom bewaren wij een minimale set aan gegevens die je ten alle tijden kan beheren via je eigen instellingen. Daarnaast hebben wij de benodigde technische maatregelen getroffen en worden onze systemen regelmatig gescand om o.a. ongeoorloofd toegang te voorkomen.

error: