Madrassati wilt een game changer zijn

Door onze online leeromgeving aantrekkelijk te maken voor

kinderen en jongeren die Arabisch leren willen leren

Iedereen kan Arabisch leren

Madrassati is een online Arabische leeromgeving voor kinderen en jongeren die Arabisch willen leren. Het is immers nooit te laat om te beginnen met Arabisch leren. Madrassati groeit tot een compleet leerplatform met steeds nieuwe inhoud en leuke functionaliteiten die het leerplezier te vergroten.

Madrassati vindt het belangrijk dat Arabisch leren laagdrempeliger en leuker wordt gemaakt voor iedereen. Dit is voor ons de belangrijkste reden geweest om Madrassati te maken.

Online Arabisch leren met plezier voor kinderen, jongeren en beginners
Online Arabisch leren met plezier voor kinderen, jongeren en beginners

Trotse ouders en trotse kinderen

Madrassati.nl biedt ondersteuning vanaf de eerste stappen van het Arabisch leren. Deelnemers kunnen zelfstandig Arabisch leren door gebruik te maken van een divers aanbod aan lessen en oefenmateriaal op onze leeromgeving. Onze leeromgeving combineert de lesstof met leuke speelelementen (Gamification) om de principes van de Arabische taal te onderwijzen. Deze leermethode wordt enthousiast ontvangen door de gemeenschap met als resultaat: trotse ouders en trotse kinderen.

Bekijk de live demo en oordeel zelf !

De leermethode van Madrassati is geïnspireerd door de Medina Methode*. Madrassati heeft de leerstof omgezet in leuke en leerzame lesvideo’s over verschillende thema’s.

De lesvideo’s zijn kort en bondig gehouden, zodat het makkelijker is om de concentratie vast te houden. Ook bevatten de lesvideo’s tips en trucs die het onthouden van de lesstof nog makkelijker maken.

De leerstof wordt getoetst aan de hand van leuke quizzen en games om het leerplezier te maximaliseren. Op deze manier blijft het ook langer hangen. Onze leermethode sluit hiermee goed aan bij de behoefte en ervaringen van onze leerlingen.

* Ontwikkeld door Islamitische Universiteit uit Medina. (Durus al-Lughat al-‘Arabiyyah li Ghair an-Naatiqiena Bihaa)

De leerstof is ingedeeld in verschillende thema’s: Islaam, Taal, Rekenen, Ons lichaam, Thuis, Dieren, Buiten etc.
De thema’s bestaan uit verschillende onderwerpen en de onderwerpen bevatten verschillende quizzen. De vragen in de quiz zijn gebonden aan het gekozen niveau. Het niveau kunnen ten alle tijden gewijzigd worden in de instellingen van het account. Er zijn verschillende typen vragen: van simpele meerkeuze vragen tot leuke drag/drop vragen.

Madrassati biedt leerstof aan voor verschillende niveau’s (vanaf 4 jaar). Of je nou net begint met Arabisch leren of dat je jouw kennis wilt bijspijkeren, Madrassati ondersteunt je en stimuleert je op jouw eigen tempo. Thuis op de bank, in je pauzes of in de auto onderweg naar voetbal.

Doordat je op je eigen niveau en tempo oefent (Elke dag 15 minuten) boek je altijd vooruitgang. Als ouder kan je eenvoudig een leerprogramma instellen per kind en in de statistieken pagina zie je de prestaties van je kind. Je weet dus altijd wanneer je een compliment kan geven of juist moet aanmoedigen.

Nooit meer een saaie Arabische les! Madrassati wilt De standaard hulpmiddel zijn om Arabisch te leren op een plezierige manier. Een aanvulling op bijvoorbeeld de Arabische weekendschool.

Onze missie is het leerplezier en zelfvertrouwen vergroten en iedereen de kans bieden om een voorsprong te bouwen.

Iedereen kan Arabisch leren!

Zeker als alle obstakels worden weggenomen. En als het ook nog eens gebeurt op een leuke en plezierige manier, dan blijft houd je het langer vol en onthoud je alle veel beter.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in en start vandaag nog met spelen, leren en groeien.

error: