Wat is Madrassati?

Madrassati is een online Arabische leerschool voor kinderen en jongeren die Arabisch willen leren of hun islamitische basiskennis willen vergroten. Het is immers nooit te laat om te beginnen met Arabisch leren. Madrassati groeit tot een compleet leerplatform met steeds nieuwe inhoud en steeds nieuwe en leuke functionaliteiten om het leerplezier te vergroten.

Online Arabisch leren met plezier voor kinderen, jongeren en beginners

Voordelen van Madrassati

Spelenderwijs leren

Altijd & Overal

Eigen Tempo

Prestaties bijhouden

Ons visie

Madrassati wilt een game changer zijn

Nooit meer een saaie Arabische les en fouten maken mag! Madrassati wilt de standaard hulpmiddel zijn om Arabisch te leren op een plezierige
en laagdrempelige leermethode. Een aanvulling op bijvoorbeeld de Arabische weekend school. Madrassati wilt het leerplezier en zelfvertrouwen vergroten en iedereen de kans bieden om een voorsprong te bouwen.

Kan Arabisch leren ook leuk zijn?

Iedereen kan Arabisch leren! zeker wanneer alle obstakels zijn weggenomen. En als het ook nog eens op een leuke en plezierige manier gebeurt, dan blijft alles ook langer hangen. Laten we samen spelen, leren en groeien.

Voor wie bedoeld?

Iedereen kan Arabisch leren

Madrassati is voor kinderen, tieners en volwassenen. Wil je Madrassati liever een kinderlijke uiterlijk geven? of toch een neutralere uitstraling? In Madrassati kan je straks jouw profiel koppelen aan een thema dat het best bij jou past. De leerstof binnen Madrassati zijn op het niveau van de leerling. Hoe hoger het niveau hoe moeilijker de leerstof wordt. Zo blijft er voldoende uitdaging voor iedereen!

De leerstof

Iedereen kan Arabisch leren

De leerstof is ingedeeld in verschillende thema’s: Islaam, Taal, Rekenen, Ons lichaam, Thuis, Dieren, Buiten etc.
De thema’s bestaan uit verschillende onderwerpen en de onderwerpen bevatten verschillende quizzen. De vragen in de quiz zijn gebonden aan het gekozen niveau. Het niveau kan (in de toekomst) ten alle tijden gewijzigd worden in de instellingen van het account. Er zijn verschillende typen vragen: van simpele meerkeuze vragen tot leuke drag/drop vragen.

Eigen tempo

Madrassati biedt leerstof aan voor verschillende niveau’s (vanaf 4 jaar). Of je nou net begint met Arabisch leren of dat je je kennis wilt bijspijkeren, Madrassati ondersteunt je en stimuleert je op je eigen tempo. Thuis op de bank, in de auto onderweg naar voetbal of op het werk tijdens je pauze.

Doordat je op je eigen niveau en tempo oefent (Elke dag 15 minuten) boek je altijd vooruitgang. In de toekomst kunnen ouders en scholen leerdoelen instellen voor de kinderen/leerlingen. Bekijk ook onze roadmap.

Is je interesse gewekt?

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je in en start vandaag nog met spelen, leren en groeien.

Historie van Madrassati

Werkt online leren echt?

error: